De grootste collectie kinderschoenen. Tientallen mooie en hippe merken met hoge kortingen.

7 tips voor het leukste baby cadeau

pexels-lisa-2721581

Wordt er binnenkort een baby geboren of is de kleine al geboren? Dan wil jij natuurlijk even een kijkje komen nemen en het nieuwe wondertje bewonderen. Met lege handen aankomen wil je natuurlijk niet. Een mooi, origineel en schattig baby cadeau zorgt altijd voor een lach op iemand zijn of haar gezicht. Echter is het vinden van dat ene perfecte baby cadeau soms een lastige opgave tussen al het leuks dat wordt aangeboden.

In deze blog geven we 7 tips voor het leukste baby cadeau waar je zowel de kersverse ouders als het kindje blij mee maakt. Benieuwd? Lees dan hieronder verder voor de 7 gouden tips.

1: Luiertaart  

Een origineel cadeau om te geven is de luiertaart. Dit is een taart, dat lijkt op een bruidstaart vanwege de meerdere lagen, alleen dan niet eetbaar is, maar bestaat uit allerlei verschillende luiers. Er zijn allerlei verschillende thema’s in luiertaarten te krijgen. De taart bestaat, zoals de naam al zegt uit allerlei luiers en is nog extra gedecoreerd met een leuke knuffeltje en andere handige spulletjes voor een baby. Een leuk cadeau dus voor de baby, maar ook voor de ouders. Luiers zijn tenslotte nooit overbodige luxe. 

2: Kraampakket

Vind je het lastig om één bepaald cadeau te kiezen? Dan kun je ook gaan voor een kraampakket met allerlei verschillend cadeaus. Zoek allemaal leuke dingen uit, zoals een kleedje, sokjes, rompertje, slapertje en alvast leuk speelgoed voor als de baby groter is. Maak er een leuk pakket van en het is klaar om gegeven te worden. 

3: Fotoshoot gezin

De momenten van nu worden de dierbare herinneringen van later. Hoe leuk en bijzonder is om de kleine baby met ouders of broer en zus als die in het gezin is samen vast te laten leggen? Een fotoshoot voor het gezin cadeau geven kan een mooi herinnering worden voor later.

4: Baby spa cadeau

Heel populair onder baby’s van een paar weken oud is naar de baby spa gaan. Een heerlijk relaxed momentje. Het kindje kan in een speciaal badje, dat ook met floaten wordt genoemd. Dit bevordert het slaapritme van de baby en de lichte druk van het water heeft een positief effect op de spijsvertering en de intensiteit van krampjes. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om een baby massage te boeken. Heel leuk om te geven en voor de baby een heerlijk relaxed momentje.

5: Persoonlijke boekjes

Je kent ze vast wel, de boekjes waarin vrienden of familieleden van de ouders en dan natuurlijk ook van het kindje iets in kunnen zetten. Soort vriendenboekje voor baby’s. Heel erg leuk om later eens terug te lezen en te zien wat er allemaal is geschreven. Wellicht kloppen een aantal dingen nog.

6: Een gezamenlijk cadeau

Staat er bij de kersverse ouders nog iets moois op het verlanglijstje? Of iets dat nog ontbreekt? Dan kun je er ook voor kiezen om een gezamenlijk een cadeau te doen. Verzamel van iedereen een bepaald bedrag en kijk hoever je komt. Een cadeau waar iemand echt iets aan heeft en wordt gegeven door alle mensen die hen dierbaar zijn.

7: Cadeau voor als baby groter is

Heel leuk en schattig al die baby cadeaus, maar de babyperiode is ook weer een periode die over gaat en plaats maakt voor een nieuwe fase. Vaak krijgt een baby en de kersverse ouders al allemaal spulletjes voor de baby of voor de baby periode. Alleen voor als het kindje groter wordt komen er weer andere dingen en spulletjes bij kijken. Bekijk daarom eens cadeaus die voor grotere kindjes zijn en waar het kindje later veel plezier van kan hebben.

We hopen dat je iets hebt gehad aan bovenstaande 7 baby cadeau tips. Zit er al een favoriet tussen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *